• bg version, web site JBK International
 • en version, web site JBK International
This text will be replaced by the flash music player.

УСЛУГИ


ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН И ФИРМЕНА ИДЕНТИЧНОСТ

Чрез уникални послания, графични елементи и снимки ние се стремим да изградим напълно ваша фирмена идентичност. Въоръжени с градивност и вдъхновение ние ще ви помогнем това да се превърне във факт.


Лого Дизайн

Логото е графичното представяне на вашата фирма, то се появява върху всяка визитна картичка, писмо, бележка, рекламен материал или интернет страница, логото носи вашето фирмено име. Такъв важен елемент трябва да бъде изработен от професионалисти !


Ние от Джей Би Кей Дизайн имаме опита и таланта необходим да разработим лого, което ще постави вашата компания с една крачка напред !


Фирмена Идентичност

Визитни картички, бланки, пощенски пликове, папки и други презентационни материали- всички те казват толкова много за вашата фирма. Можете да бъдете сигурни, че когато ние от Джей Би Кей Дизайн се заемем с тяхната изработка, те ще носят правилното послание.


Брошури

От най-простите с две гънки, до претенциозните корпоративни презентации, ние от Джей Би Кей Дизайн ще изработим вашата брошура. Ще съобразим формата, ще изработим дизайна, ще я напечатим и ще котролираме крайния продукт.


Листовки /Флаери, Flyers/

Евтината листовка много често бива подценявана, но още си остава мощно промоционално средство с отлични бизнес резултати, когато вашите листовки са изработени от професионалистите в Джей Би Кей Дизайн, вие ще се радвате на още по- голям отзив и на по- високи резултати именно там, където това се брои- във вашата каса.


Рекламни материали

Добрият рекламен материал е изкуство ... и наука. Добрият рекламен материал съдържа специфични елементи чиято функция е да привлича вниманието, да разказва история, да изложи предложение, да предизвика действия или да представи рекламодателя в перспектива. Ние в Джей Би Кей Дизайн знаем как се прави това !


ПЕЧАТ

Джей Би Кей Дизайн осигурява всички видове печат включително- дигитален печат, офсетов печат, широкоформатен печат, ние разполагаме със собствени печатни бази за всички от изброените видове. Независимо дали имате нужда от визитна картичка, голям банер или довършителен процес Джей Би Кей Дизайн отговаря на вашите нужди. Ние можем да ви осигурим също така стикерни хартии, PVC фолиа, етикети, луксозни картони във всички възможни формати и грамажи, стандартни мастила, контрастни и Pantone мастила. Печатарските ни машини покриват всички възможни формати до 70/100 cm., което ни улеснява в намирането на оптималния вариант за печат на вашите рекламни материали, в зависимост от техния цвят, тираж и формат. Ние осигуряваме също така: UV лак, частичен UV лак, надпечатен лак мат или гланц, ламиниране, топъл печат, преге.


Нашите услуги включват :

 • Предпечатна подготовка
 • Страниране
 • Сканиране, ретуш и обработка на снимки
 • Цветни проби
 • Цветоотделяне

ИНТЕРНЕТ

Интернет е търговска територия, също като всеки друг регион или място, където вие или вашата фирма оперирате. Вие имате нужда от силно присътвие там..., Джей Би Кей Дизайн ще ви помогне да го осигурите. Ние ще изградим вашата интернет идентичност.

Ние разбираме от всички аспекти на интернет маркетинга- разработване на уеб сайтове, електронна търговия, търсене и социални медии. Живеем в цифров свят ! Изразете себе си – обадете ни се !


Уеб Сайт / Web Site /

Всеки бизнес има нужда от уеб сайт. И за разлика от повечето уеб дизайнери, ние в Джей Би Кей Дизайн разбираме нуждата от това да превърнем вашия сайт в пазарен инструмент, който да осигури възвръщането на вашата инвестиция !

За нас не всичко опира до това вашият сайт да работи и изглежда добре, за нас смисъла е в това той да стане част от вашия бизнес !

Независимо дали имате нужда от нов сайт или желаете критика от специалисти със свеж и професионален подход, не се колебайте, обадете ни се !


Ние предлагаме :

 • HTML, CSS, FLASH, PHP програмиране
 • Графичен дизайн
 • Електронна търговия – потребителски кошници, плащания с кредитни карти
 • Високоскоростни и надеждни хостинг услуги
 • Оптимизация

РЕКЛАМА

Всичко опира до това да изградите и съхраните добри бизнес отношения, които да водят напред вашия бизнес. Това правим ние след като се срещнем с вас !


Медийно Планиране

Медийните възможности са неограничени. Бюджетите са ограничени. Решението ? Рационален медиен подбор с цел опимизация на бюджета за реклама в зависимост от вашия целеви пазар. Ние в Джей Би Кей Дизайн имаме познанието и опита за вземането на решения, за тяхното изпълнение и следването им до най- малкия детайл.

Обадете ни се и нашия опит ще работи за вас!


Рекламен Дизайн

Вашето послание е важно, също така и неговото представяне. Много често обаче графичните дизайнери са по-загрижени за своето творчество, отколкото за вашите продажби. Ние в Джей Би Кей Дизайн знаем, че нашия успех зависи от вашите резултати и от паричните ви постъпления, така че рекламните кампании които правим са не само добри на външен вид, те се отплащат.


Външна Реклама, Билборди и Трансперанти

Нито една локална медия не достига до повече потребители от външната реклама. Ние в Джей Би Кей Дизайн знаем как да разработим и разположим билборди и трансперанти, така че да постигнем максимален ефект. Обадете ни се сега и разберете как този мощен инструмент може за започне да работи за вас.

ие можем да проектираме и изработим външни реклами от винил, плексиглас, алуминии, неръждавейка, неон, изграждаме тотеми и външни контрукции. Предлагаме огромен набор от табели и диспей за вътрешна и външна реклама, вътрешни и външни и фасадни знаци и др.


Рекламна Консултация

Обективно, продуктивно, ефикасно. Маркетинг, реклама, пазарни проучвания, култура на потребителите... това са важни елементи от вашия безнес. Обективното външно мнение дадено от свеж и необременен ум се оказва безценно. Това е изключително мощен инструмент, който се отплаща, особено когато инвестицията в него е далеч по- малко отколкото предполагате. Ние в Джей Би Кей Дизайн правим много повече от това да ви „кажем нещо”, ние се превръщаме в истински стратегически съюзник на нашите клиенти. Тяхната история на успеха, става и наша. Обадете ни се и ще направим страхотни неща заедно.


РЕКЛАМНИ И ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ

Джей Би Кей Дизайн предлага огромен избор от разнообразни рекламни и промоционални средства, ние сме директен вносител на продуктите предлагани от нас, разполагаме със складова база и всички артикули са в наличност. Ние предлагаме :

Класически Бизнес и Промоционални Материали

Химикалки, запалки, ключодържатели, тефтери, бележници и т.н. и тяхното брандиране посредством различни процеси – сито печат, тампонен печат, топъл печат, трансферен печат, преге, бродерия, лазерно гравиране и др.

Cups, Badges, Pedestals, Sign-boards, Puzzles etc.


Други видове Рекламни и Промоционални Материали

Чаши, значки, балони, тениски, шапки, знамена и др.


МУЛТИМЕДИЙНИ ПРОДУКТИ

Дизайн, проектиране и изработка на интерактивни, мултимедийни, презентационни дискове /CD и DVD /.

Слайдшоу / Slideshow /, флаш / Flash / презентации, банери и картички.

Презентации за цифрови рамки / Digital Screen / с и без интерактивност.


ДРУГИ

Нашите услуги включват, но не се ограничават до :

Визитни картички, бланки, пощенски пликове, брошури, покани, етикети, програми, менюта, каталози, упътвания, листовки, календари, магнитни карти, PVC карти, чип карти, обикновенни печати, автоматични печати на фирмите Colop, Trodat, Ideal, Brother, Shiny, изработваме кутии и опаковки, печат и запис върху CD / компакт дискове /, лазерно гравиране и рязане на неръждавейка, плексиглас и плоскости за гравиране на фирмата Rowmark, предлагаме фолиа на фирмата Orafol и рязане на плотер, PVC плоскости Forex. Предлагаме също така висококачествен фото и широкоформатен печат върху винил, канаваца, фото хартия и други медии. Изработваме банери, плакати, тапети, фото тапети, ситилайт постери, стикери изрязани по сложен контур /Print & Cut - технология /, репродукции, картини, автомобилна графика, подова графика, декорация за събития, витрини, витринна графика, щандове за изложения, вътрешна декорация.
All rights reserved JBK International 2009